Éliás Gyula

A legfrissebb hírek itt Édesapám még 2006-ban szenvedett súlyos autóbalesetet. Az egész zenészvilág gyászolja a legendás magyar dj-t.


Edesanyjat Gyaszolja Elias Gyula Blikk Ruzs Celebs

De ez nemcsak a magánéletben hanem a pénzügyekben is hiányt okozott.

. 9 hours agoÉliás Gyula egyike volt a magyar zene korszakos figuráinak aki éjszakába nyúlóan keverte a zenét a diszkókban és ő volt a házigazdája a Petőfi Csarnok Fantasztikus házibuli elnevezésű programjának is. 8 hours agoMeghalt Éliás Gyula az első magyar lemezlovas generáció ismert alakja halálhírét fia ifjabb Éliás Gyula is megerősítette a Blikknek. Artisjus-díjas magyar zenész énekes énektanár.

Az életműdíjas DJ mindössze 65 éves de egészségügyi problémákkal küzd. BUDAPEST - Magyar zenészek és rajongók gyászolták Éliás Gyula halálát csütörtökön. Ifjabb Éliás Gyula a Sláger FM-en most azt is elárulta hogy édesapja aki a hetvenes évek egyik legsikeresebb lemezlovasa volt korábbi autóbalesete miatt gondozásra szorul.

11 hours agoElhunyt Éliás Gyula Életmű-Díjas DJ. Mély megrendüléssel fogadtuk a hírt hogy a szakma egyik nagy alakja Éliás Gyula elhunyt. Join Facebook to connect with Gyula Éliás and others you may know.

Fia ifjabb Éliás Gyula a közösségi oldalán jelentette be elhunyt az édesapja. Közölte a hírt a közösségi oldalán. Éliás Gyula 2005-ben súlyos balesetet szenvedett és sérüléséből ugyan felépült az egészségi.

A hír kapcsán a Blikk idézi Éliás Gyula fiát is aki megerősítette az információt. 6 hours agoMeghalt Éliás Gyula az első magyar DJ-generáció tagja a zenész 74 éves volt. 4 hours agoÉliás Gyula halála.

11 hours agoÉliás Gyula a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja volt és munkásságáért életműdíjban is részesült - írja a Bors. Aktív lemezlovasi karrierje alatt fia alig látta édesapját mivel édesanyjával korán elváltak Éliás Gyula. Éliás 2005-ben súlyos balesetet szenvedett amelynek következtében gyakorlatilag.

11 hours agoÉliás Gyula jr. A lemezlovas egyike volt a hetvenes években induló első magyar lemezlovas generáció tagjainak ő volt többek közt a házigazdája a Petőfi Csarnok Fantasztikus házibuli című programjának. DJ gyász Éliás Gyula életműdíj.

Mint a portál felidézte Éliás Gyula a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja volt és munkásságáért életműdíjban is részesült. Mély fájdalommal tudatom veletek hogy szeretett Édesapám az éjszaka folyamán elment. 11 hours agoMost közölte fia a lesújtó hírt.

10 hours agoMeghalt Éliás Gyula az első magyar lemezlovas generáció ismert alakja halálhírét fia ifjabb Éliás Gyula is megerősítette a Blikknek. Somogyvári Dániel Éliás JR. 3 hours agoMeghalt a legendás magyar lemezlovas.

Is hitelt vett fel hogy megvegye a házát. Elhunyt Éliás Gyula az első magyar DJ-generáció közismert alakja. 10 hours agoIdősebb Éliás Gyula haláláról a DJ Szövetség oldalán láttunk információt egy csütörtök délelőtti Facebook-bejegyzésben.

Gyula Éliás is on Facebook. A zenész halálhírét fia Éliás Jr. A lemezlovas egyike volt a hetvenes években induló első magyar lemezlovas generáció tagjainak ő volt többek közt a házigazdája a Petőfi.

Olajos Piroska Central Médiacsoport Central Mély fájdalommal tudatom veletek hogy szeretett Édesapám az éjszaka folyamán elment írja a zenész. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Az életműdíjas lemezlovas 65 éves volt.

A szintén zenész fiú nemrég arról beszélt a Blikknek hogy apja korábbi autóbalesete miatt. Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből. 65 évesen elhunyt az édesapja idősebb Éliás Gyula.

Magánéletükben változás következett be elváltak útjaik. Jelentette be közösségi oldalán. Elhunyt idősebb Éliás Gyula értesült a Blikk.

Idősebb Éliás Gyula haláláról a DJ Szövetség oldalán szúrta ki az információt a Média 1 egy csütörtök délelőtti Facebook-bejegyzésben. Borzasztó tragédia történt az éjjel. Mély fájdalommal tudatom veletek hogy szeretett Édesapám az éjszaka folyamán elment írta az X-Faktor egykori.

Budapest - Gyászolnak a hazai zenészek és rajongók csütörtökön elhunyt Éliás Gyula. Munkásságáért még életműdíjat is kapott. Mint a portál felidézte Éliás Gyula a legelső.

11 hours agoMeghalt idősebb Éliás Gyula a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja. Mint sokan mások annak idején Éliás Gyula Jr. Éliás Gyulának akkor ugyanis mindkét lába leszakadt melyeket szerencsére vissza tudtak varrni azonban a lemezlovasnak életében egy hosszú gyógyulási folyamat kezdődött hiszen újra meg kellett tanulnia járni.

Az énekes akkor még feleségével együtt rendszeresen törlesztette az adósságot. Egy frontális ütközés következtében gyakorlatilag. Meghalt az idősebb Éliás Gyula aki a legelső magyar lemezlovas generáció tagja volt.

Éliás Gyula honlapja Budapestkoncernaptárénekművészzeneszerzőénekoktatásénektanár IV. A hír kapcsán a Blikk idézi Éliás Gyula fiát is aki megerősítette az információt. 1975-ben született meg fia Éliás Jr aki szintén zenei vonalon indult el több jazzformációban is megfordult és énektanárként dolgozott a különböző kereskedelmi csatornákon futó tehetségkutató műsorokban.

Éliás Gyula ismertebb nevén Éliás Jr. 8 hours agoA zenész-lemezlovas korábbi súlyos autóbalesete miatt idősek otthonában élt. Az életműdíjas DJ csupán 65 esztendős volt ám jó ideje egészségi problémákkal küzdött.

Az utolsó pár napban szegény már alig tudott beszélni. Halálhírét fia tette közzé a Facebookon. A legendás lemezlovas halálhírét fia Éliás Gyula Jr.

A közösségi-oldalán jelentette be. Szeretteinek barátainak fájdalmában osztozunk emlékét örökké megőrizzük. A zenész a legelső magyarországi lemezlovas generáció tagja volt.

Mély fájdalommal tudatom veletek hogy szeretett Édesapám az éjszaka folyamán elment. A DJ halálhírét fia is megerősítette. Halálhírét a fia is megerősítette írja a Blikk.

Közösségi oldalán jelentette be ifjabb Éliás Gyula hogy meghalt édesapja idősebb Éliás Gyula.


Halott Penz Ft Agebeat Kovary Elnunk Kellett Volna Lyrics Video Lyrics Music


2015 Elias Gyula Bango Margit Danubius Hotel Astoria Astoria Bango Hotel


Mvogue Homme Japan Vogue Magazine Covers Vogue Men Vogue Covers


Pin On Zene


Elias Gyula Jr Feat Kiraly Martina Jo Ejszakat Mens Sunglasses Men Sunglasses


Pin On Retro


Barcelona Diputacio 231 E Art Deco Doors Entry Doors Metal Door


Elias Gyula Jr Feat Fourtissimo Run To You Official Lyrics Video Youtube Run To You Running Lyrics


Tjet Do Caldeiraperformance Puntoclube Fotos De Carros Antigos Fotos De Carros Carros


Rafael Machado Rafael Machado


Pin By Elias Gonzalez On Music Lzzy Hale Halestorm Female Musicians


Pin On Knives


Budapest Feldolgozhatatlan Fajdalom Sokkolo Drama Ahogy Elveszitette Az Edesanyjat Ifjabb Elias Gyula 42 People Photography Celebs People


I Pinimg Com Originals 0b 59 A6 0b59a6c2a07ed36717


Elias Gyula Mindhalalig Varni Rad Eurovision 2013 Music Videos Music Videos


Pin On Menswear Editorials Campaigns


Mindhalalig Varni Rad Elias Gyula Jr Fictional Characters Character Art


Elias Gyula Boldog Nevnapot Music Music Fashion Arts Management


Budapest Feldolgozhatatlan Fajdalom Sokkolo Drama Ahogy Elveszitette Az Edesanyjat Ifjabb Elias Gyula 42 Couple Photos Celebs Photo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel